Πράσινο τσάι και αντιοξειδωτικές ουσίες





Η φυσική διατροφή μπορεί να βελτιώσει την υγεία μας, πάντα με τις οδηγίες του γιατρού μας

- Το πράσινο τσάι παρασκευάζεται μέσω αποξήρανσης των φύλλων που συλλέγονται από το φυτό Καμέλια η σινική (Camelia sinensis).
- Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις χώρες τις ανατολικής Ασίας. Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες (αντιοξειδωτικές ουσίες).
- Tα αντιοξειδωτικά είναι φυσικά συστατικά που συμβάλλουν στην καταπολέμηση των βλαβερών για τον οργανισμό ελευθέρων ριζών οξυγόνου, οι οποίες προκαλούν ασθένειες, όπως ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά νοσήματα.
- Οι Κινέζοι το χρησιμοποιούν ως φάρμακο για περισσότερα από 4.000 χρόνια. Το «Harvard Women's Health Watch» αναγνωρίζει τη θεραπευτική δύναμη του πράσινου τσαγιού, που οφείλεται κυρίως στις κατεχίνες, πανίσχυρα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στα φύλλα του.
- Το πράσινο τσάι είναι η καλύτερη πηγή πρόσληψης κατεχινών σύμφωνα με έρευνα του US Department of Agriculture.
- Η κατανάλωση κατεχινών μειώνει σημαντικά το σωματικό λίπος
- To πράσινο τσάι προκαλεί τον μεταβολισμό, αλλάζει και διεγείρει τις καύσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια περισσότερου λίπους από την κοιλιά.
- Ασπίδα κατά του καρκίνου
- Καλή λειτουργία της καρδιάς
- Υγιή δόντια και ούλα
Δείτε επίσης τις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης Ε  Κοκτέιλ φυσικής διατροφής πλούσιας σε βιταμίνη Ε, info pollencran-argi plus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου