Η γύρη των ανθέων

 

"Η φυσική διατροφή μπορεί να βελτιώσει την υγεία, πάντα όμως με τις οδηγίες του γιατρού"


 

Η γύρη ανθέων είναι ένα προϊόν που συγκεντρώνουν οι μέλισσες από διάφορα λουλούδια και βότανα. Η γύρη ανθέων είναι η πλουσιότερη τροφή σε πρωτεϊνες, απαραίτητα αμινοξέα, ορμόνες, ένζυμα και άλλα χρήσιμα συστατικά για την διατροφή μας.Παρακάτω παραθέτουμε κάποιες από τις ευεργετικές ιδιότητες της γύρης των ανθέων.

  Βελτιώνει την όρεξη, γι΄αυτό και συνιστάται σε αδυναμία, σε εξασθένιση του οργανισμού, σε απώλεια βάρους, σε εντερικές ανωμαλίες, σε ψυχώσεις και νευρασθένειες, σε κακό μεταβολισμό και λοιπά
  Περιέχει και γοναδοτρόπες ορμόνες, που είναι βιολογικά δραστικές ουσίες που δρουν απευθείας στους γενετικούς αδένες τόσο του άντρα όσο και τη γυναίκας. 
  Η σπερματογένεση στον άνδρα και η φυσιολογική εξέλιξη των ωοθηλακίων στη γυναίκα καθορίζονται σημαντικά από την παρουσία των ορμονών αυτών.  
  Γι' αυτό και η γύρη μετριάζει και περιορίζει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. 
  Καταναλώνοντας γύρη ανθέων άνδρες και γυναίκες νιώθουν ευεξία, αυτοπεποίθηση και έχουν καλή σεξουαλική ζωή.
  Στην απώλεια βάρους η χορήγηση γύρης ανθέων βοηθάει θετικά τον μεταβολισμό
  Η γύρη ανθέων βοηθάει επίσης και προτείνετε παγκοσμίως στην προστατίτιδα, που είναι η φλεγμονή του προστάτη.
  Ενισχύει τη συσταλτικότητα της καρδιάς και αυξάνει τη διούρηση από τους νεφρούς.
  Η γύρη ανθέων βοηθάει και στην τριχόπτωση.
  Περιέχει επιπλέον ένα αμινοξύ την κυστίνη που επηρεάζει θετικά όχι μόνο την τριχοφυϊα, αλλά εμποδίζει και την λεύκανση των μαλλιών. 
Δείτε επίσης τις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης Ε  Κοκτέιλ φυσικής διατροφής πλούσιας σε βιταμίνη Ε, info pollencran-argi plus

Οι υγιέστεροι και περισσότερο μακρόβιοι άνθρωποι του κόσμου είναι οι κάτοικοι των Ιμαλαϊων, του Καυκάσου στη Ρωσία και του βουνού Βικαμπόμπα στο Εκουαντόρ. Ε, οι οποίοι καταναλώνουν γύρη ανθέων καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου