Καρκίνος του προστάτη και ξηροί καρποί

Η φυσική διατροφή μπορεί να βελτιώσει την υγεία, πάντα όμως με τις οδηγίες του γιατρού

Φυστίκι Βραζιλίας το πλέον αντιοξειδωτικό superfood, φουλ πρωτεΐνη, πλούσιο σε σελήνιο, 


Σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες που δημοσιεύτηκαν στα νέα του Prostate Cancer News Today, #άνδρες ασθενείς που κατανάλωναν #ξηρούς #καρπούς όπως #καρύδια, #κουκουνάρι, #φιστίκια Βραζιλίας, #αμύγδαλα,κτλ σε συχνότητα τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα έχουν 34% λιγότερες πιθανότητες να καταλήξουν από τον #καρκίνο του #προστάτη σε σχέση με εκείνους που καταναλώνουν μία φορά το μήνα #Petrus_di_Acqua



Δείτε επίσης  

Έχει παρατηρηθεί ότι λίγες γουλιές απλού #καφέ χωρίς #γάλα όπως, είναι για παράδειγμα ο ελληνικός ή του #φίλτρου, μετά το #γεύμα, μειώνει κατά 5% με 10% τις #θερμίδες του γεύματος που μόλις προηγήθηκε
✔️ Η #διαιτητική δράση του #καφέ μετά το γεύμα αναιρείται όταν πίνετε καφέ με γάλα
✔️ Ο συνδυασμός αυτός κάνει τον καφέ δύσπεπτό. Αποφύγετε λοιπόν να πίνετε #καπουτσίνο ή άλλο καφέ με γάλα μετά το γεύμα.
✔️keep moving • αυξήστε τον #μεταβολισμό σας http://petrusdiacqua.blogspot.gr/2017/10/blog-post_18.html #Petrus_di_Acqua

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου