Η φυσική διατροφή μπορεί να βελτιώσει την υγεία, πάντα όμως με τις οδηγίες του γιατρού
Σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες που δημοσιεύτηκαν στα νέα του Prostate Cancer News Today, #άνδρες ασθενείς που κατανάλωναν #ξηρούς #καρπούς όπως #καρύδια, #κουκουνάρι, #φιστίκια Βραζιλίας, #αμύγδαλα,κτλ σε συχνότητα τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα έχουν 34% λιγότερες πιθανότητες να καταλήξουν από τον #καρκίνο του #προστάτη σε σχέση με εκείνους που καταναλώνουν μία φορά το μήνα #Petrus_di_Acqua
Δείτε επίσης
Φυστίκι Βραζιλίας το πλέον αντιοξειδωτικό superfood, φουλ πρωτεΐνη, πλούσιο σε σελήνιο,
ακριβό αλλά αποτελεσματικό https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1896829693666514&set=gm.1956463664679935&type=3&theater&ifg=1 #φυστίκι #αντιοξειδωτικό #πρωτεΐνη #σελήνιο
Σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες που δημοσιεύτηκαν στα νέα του Prostate Cancer News Today, #άνδρες ασθενείς που κατανάλωναν #ξηρούς #καρπούς όπως #καρύδια, #κουκουνάρι, #φιστίκια Βραζιλίας, #αμύγδαλα,κτλ σε συχνότητα τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα έχουν 34% λιγότερες πιθανότητες να καταλήξουν από τον #καρκίνο του #προστάτη σε σχέση με εκείνους που καταναλώνουν μία φορά το μήνα #Petrus_di_Acqua
Δείτε επίσης
Έχει παρατηρηθεί ότι λίγες γουλιές απλού #καφέ χωρίς #γάλα όπως, είναι για παράδειγμα ο ελληνικός ή του #φίλτρου, μετά το #γεύμα, μειώνει κατά 5% με 10% τις #θερμίδες του γεύματος που μόλις προηγήθηκε
✔️ Η #διαιτητική δράση του #καφέ μετά το γεύμα αναιρείται όταν πίνετε καφέ με γάλα
✔️ Ο συνδυασμός αυτός κάνει τον καφέ δύσπεπτό. Αποφύγετε λοιπόν να πίνετε #καπουτσίνο ή άλλο καφέ με γάλα μετά το γεύμα.
✔️keep moving • αυξήστε τον #μεταβολισμό σας http://petrusdiacqua.blogspot.gr/2017/10/blog-post_18.html #Petrus_di_Acqua
✔️ Η #διαιτητική δράση του #καφέ μετά το γεύμα αναιρείται όταν πίνετε καφέ με γάλα
✔️ Ο συνδυασμός αυτός κάνει τον καφέ δύσπεπτό. Αποφύγετε λοιπόν να πίνετε #καπουτσίνο ή άλλο καφέ με γάλα μετά το γεύμα.
✔️keep moving • αυξήστε τον #μεταβολισμό σας http://petrusdiacqua.blogspot.gr/2017/10/blog-post_18.html #Petrus_di_Acqua
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου